Ideale oplossingen voor systemen die een betrouwbare beveiligde verbinding vereisen voor het verzenden van data.

Wij bieden een verhoging van het veiligheidsgevoel aan het publiek en pandeigenaren, maar vereisen een betrouwbare en doelgerichte verbinding. Onze 4G Routers zijn uitermate geschikt voor de overdracht van kritieke data.

Onze router

Biedt directe 4G VPN connectiviteit voor iedere toepassing.

Onze Router verstuurt data via de 4G roaming WorldSIM, waardoor er onmiddellijk een VPN-verbinding met het internet gemaakt wordt op plaatsen waar er geen vaste internetverbinding beschikbaar is of waar het vaste internet niet goed of traag werkt. Onze 4G roaming back-up optie upgrade een bestaande vaste internetverbinding naar een privénetwerk (VPN) en biedt een betrouwbare bedrijfsoplossing in het geval uw internetverbinding wegvalt.

Neem contact op voor de mogelijkheden! Veenendaal Beveiligingstechniek ook voor betrouwbare internetverbinding!

Extra:

Single en Managed multi path opties zijn beschikbaar afhankelijk van de installatie, hierbij wordt gebruik gemaakt van een combinatie van 4G-, IP-, xDSL- en FTTC-connectiviteit. Voor installaties die professionele monitoring vereisen, kan de  Router worden aangesloten op een particuliere alarmcentrale. Het is ook beschikbaar als zelfmonitoring optie met de mogelijkheid om op elk gewenst moment te upgraden naar een volledige PAC (particuliere alarmcentrale)-verbinding. Alle varianten worden vooraf geconfigureerd voor een snelle installatie.