Noodverlichting

Vluchtweg aanduiding

Noodverlichting toont mensen de snelste en veiligste route om een pand te verlaten en verlicht de vluchtroute zodat het vluchten veilig kan verlopen. Daarnaast zorgt noodverlichting dat bedrijfsverbanddozen, brandblussers en brandslanghaspels altijd goed zichtbaar en vindbaar zijn en dat risicovolle processen kunnen worden afgesloten bij een calamiteit. Veenendaal Beveiliging ontzorgt u met de aanleg, inrichting en jaarlijks onderhoud van uw noodverlichting. Zo kan een ontruiming efficiënt verlopen en erger worden voorkomen.

Onderhoud

Veenendaal Beveiliging onderhoud alle merken en typen noodverlichting. Ongeacht status en leeftijd. Met onze nul meting weet u direct na de eerste onderhoudsronde waar u aan toe bent. Het gedegen en onderbouwde advies dat u daarna van ons krijgt zorgt er voor dat u de juiste keuzes kunt maken om uw brandveiligheid verder te verbeteren.

Levering

Naast onderhoud en advies zorgt Veenendaal Beveiligingstechniek voor inventarisatie, projectie en levering van noodverlichtingssystemen. Volledig conform de laatste wet- en regelgeving. Op de meeste armaturen en accu’s die wij leveren krijgt u vier jaar garantie. Zo nemen wij écht alle zorg uit handen.