Toegangssysteem

ntercom systeem koop verkoop kopen

Controle over alle toegangen in of buiten uw pand? Dit kan met de vooruitstrevende toegangscontrole welke van Veenendaal Beveiligingstechniek levert en monteert.

Wie mag uw gebouw betreden en wie heeft rechten om een bepaalde ruimte te betreden?

toegangscontrole VBT

Doormiddel van een toegangscontrolesysteem kan een compleet geautoriseerd toegangsplan worden opgesteld en uitgevoerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw monteur die enkel in magazijn en kantine mag komen of een bezoeker die enkel gebruik kan maken van de lift om de bezoekersruimte op de eerste etage te bereiken. De instellingen voor deze systemen zijn eindeloos, denk bijvoorbeeld aan werktijden. De bediening van de toegangscontrole kan door middel van pasjes, magneetsleutelhangers of barcodes.

Ook voor uw buitenterrein heeft van Veenendaal Beveiligingstechniek sublieme maatoplossingen. In dit pakket maatoplossingen komen onder andere tourniquets, draaipoorten en slagbomen voor. Voor deze producten kan hetzelfde toegangssysteem worden gehanteerd als binnen. Dat is integratie op topniveau.

Intercomsystemen

Ideaal voor grote bedrijven en wooncomplexen die alleen welkome gasten willen binnenlaten: het intercomsysteem. Via een spraak- of spraak-beeldverbinding ziet en hoort u wie zich meldt. Op afstand kunt u toegang verlenen.

Op het gebied van intercomsystemen is een behoorlijke innovatie gaande, waardoor het nu al mogelijk is het beeld op de iPhone of iPad te zien en zelfs uw inrijpoort, schuifpoort of deur te openen. Veenendaal Beveiligingstechniek speelt in op deze innovatie, waardoor zij het mogelijk heeft gemaakt om zelfs garagedeuren, verlichting of de sproei installatie in de tuin aan te sturen met eerder genoemde producten, voor de verlichting en sproei installatie is een domotica-systeem onmisbaar.

Dit laatste, toegang verlenen op afstand, is zeer functioneel als u veel op pad bent, maar wel regelmatig gasten of bezoekers toegang wilt verlenen. Van pakketbezorger tot familielid: u bepaalt in enkele seconden of een persoon entree krijgt tot uw ruimte.