NOTIFIER NF30/50

Familienaam:
Notifier NF30/50
Centrale:
Notifier NF30 en NF50 brandmeldcentrale
Merk:
Notifier (by Honeywell)
Productiejaren:
2009 tot heden
Supportjaar:
NF30 tot 2010 NF50 Heden
GPRS Oplossing:
Geen
IP Oplossing:
Geen

VEELGESTELDE VRAGEN OVER NOTIFIER NF30/50

NF50: Notifier Fire Systems

HOE STOP IK DE ZOEMER VAN EEN NOTIFIER NF30/50?

Stap 1: Druk op de ‘STOP ZOEMER’ toets om de interne zoemer te stoppen. In het geval van een vertraagde toestand zal dit ook de 2e vertragingstijd activeren.

HOE RESET IK EEN NOTIFIER NF30/50 C BRANDMELDCENTRALE?

Stap 1: De gebruiker moet een pascode niv. 2/3 ingeven of de sleutelschakelaar omdraaien om de toetsen van het paneel te activeren.

Stap 2: Wanneer de oorzaak van het alarm werd verwijderd en de hand- en rookmelders werden teruggesteld naar een normaal niveau, kan het systeem naar ‘Toestand: NORMAAL’ * terugkeren door op de RESET toets te drukken. (vergeet pascode of sleutel niet)

HOE STOP IK DE SIRENE VAN EENNOTIFIER NF30/50?

Stap 1: De gebruiker moet een pascode niv. 2/3 ingeven of de sleutelschakelaar omdraaien om de toetsen van het paneel te activeren.

Stap 2:Wanneer de gebouwen zijn geëvacueerd of wanneer een bevoegd persoon daartoe het bevel geeft, mogen de sirenes worden stop gezet. Dit doen we door één maal op de toets ‘STOP/HERSTART SIRENES’ te drukken.

Om de sirenes opnieuw te starten nadat op de toets ‘STOP/HERSTART SIRENES’ werd gedrukt, zal wederom op de toets ‘STOP/HERSTART SIRENES’ gedrukt moeten worden. De sirenes worden nu opnieuw aangestuurd. (vergeet pascode of sleutel niet)

HOE SCHAKEL JE EEN GROEP/MELDER UIT OP EEN NOTIFIER NF30/50  BRANDMELDCENTRALE?

Stap 1: Druk op de ‘ 1 ’ toets op het numeriek klavier om de IN/BUITEN DIENST ‘Zone’ optie te selecteren.

Stap 2: Het scherm toont de ‘Zone’ optie en vraagt om een zonenummer in te geven. Geef het zonenummer via het numeriek klavier in (1 of 2 digits). Druk ‘ 5 ’ om het zonenummer te bevestigen.

Stap 3: Het scherm geeft nu de huidige status van de zone (volledig in dienst, volledig of deel buiten dienst) en vraagt om een zone of individueel element te selecteren Nota: Gebruik de ‘ 2 / 8 ’ toetsen om naar andere zones te scrollen en de ‘ 5 ’ toets om te bevestigen.

HOE VERHELP IK EEN VOEDINGSFOUT EN ACCUSTORING?

Stap 1: Druk ‘STOP ZOEMER’ om de interne zoemer van het systeem te stoppen 3

Stap 2: Wanneer de oorzaak van de storing is verwijderd, druk dan op de RESET toets.

Ben u op zoek naar dit systeem of wilt u dat wij onderhoud leveren aan uw Notifier systeem? Veenendaal Beveiliging is leverancier. Neem contact met ons voor directe service! Klik hier