Een gebruiksvriendelijke alarm app voor uw alarmsysteem

De Advisor Advanced App is een gebruiksvriendelijke app voor uw Aritech Advisor Advanced alarmsysteem. Met deze app kunt u op afstand de status controleren en beheren. De app biedt gemak en extra zekerheid. Wanneer u weg bent op bijvoorbeeld zakenreis of vakantie kunt u eenvoudig de status van uw inbraakinstallatie controleren. Als u vergeten bent om de installatie in te schakelen kunt u onmiddellijk actie ondernemen.

Op afstand bedienen

Ook kunt u de app gebruiken om een deur of poort op afstand te openen. Bijvoorbeeld wanneer een klant of de bezorgservice voor de deur staat. De uitgangen op de centrale kunnen niet alleen gebruikt worden voor deuren maar kunnen ook gebruikt worden voor het inschakelen van de verwarming, sproeiers of bijvoorbeeld verlichting.

Logboek

Om de geschiedenis van de gebeurtenissen te raadplegen kunt u gemakkelijk het logboek bekijken. Blader en veeg door de lijst met gebeurtenissen en check bijvoorbeeld wie de installatie heeft ingeschakeld op welk tijdstip of wanneer een deur werd geopend om de toegang tot een specifieke gebruiker te bieden.Een alarmsysteem met App biedt veel mogelijkheden. Met de Advisor Advanced App krijgt u de mogelijkheid om:

Uw inbraakinstallatie te beheren

Uw inbraakinstallatie in- en uitschakelen

Controleren wie de installatie in- en uitgeschakeld heeft (en wanneer)

De lijst van gebeurtenissen raadplegen

Deuren en poorten te openen (optie)

De verwarming en/of verlichting te schakelen (optie)