Camerabeveiliging voor uw bedrijf

Bij grote bedrijfspanden worden IP camera’s vaak toegepast, omdat het camerasysteem gemakkelijk uitgebreid kan worden. Daarnaast kan het camerasysteem vaak op het bestaande netwerk worden aangesloten, wat geld bespaart.
Vaak is de gedachte dat camerabewaking vooral behulpzaam kan zijn in het geval van inbraak en/of diefstal. Het ophangen van camera’s in en rondom uw bedrijfspand kan echter ook een afschrikkende werking hebben. Zien criminelen dat er camera’s zijn? Dan zullen ze uw bedrijfspand veel sneller overslaan en op zoek gaan naar een ander slachtoffer.

Camerasysteem voor uw woning

Beveiligingscamera’s hebben twee grote voordelen: een elektronische beveiligingscamera schrikt inbrekers af en een camera legt alles vast. Zodra een inbreker uw beveiligingscamera ziet hangen weet hij of zij dat de kans om later opgepakt te worden relatief groot is. Immers, alles wat hij of zij in of rondom uw woning doet wordt vastgelegd! Dit is ook direct het tweede voordeel aan een camera, u weet precies wat er in en rondom uw woning gebeurt.

WAT IS EEN IP CAMERA SYSTEEM?

Een IP-camerasysteem is een zelfstandige apparaat waarmee u live videobeelden kunt bekijken. Waar u ook bent, overal heeft u de toegang tot het netwerk van de camera. De IP camera’s worden verbonden met bijvoorbeeld uw eigen computernetwerk of met een bestaand netwerk. De IP camera’s hebben een hoge resolutie, waardoor details goed zichtbaar zijn.

VOORDELEN VAN EEN IP CAMERASYSTEEM

  1. De IP camera’s zijn mobiel, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen zijn. De installatie van de camera’s kan hierdoor soepel verlopen.
  2. U kunt met minder beveiligingscamera’s volstaan ten opzichte van een analoog systeem met meerdere camera’s.
  3. U kunt de videobeelden wereldwijd live bekijken.
  4. Er hoeft geen gebruik te worden gemaakt van software om de live beelden te bekijken. Deze wordt in een internetbrowser als een internetpagina getoond. Is natuurlijk wel mogelijk.
  5. Het IP camerasysteem kan ten alle tijden uitgebreid worden met extra functionaliteiten of meerdere camera’s.

Veenendaal Beveiligingstechniek installeert een compleet camerabeveiligingssysteem met alle hulpmiddelen die u nodig hebt, van bewegingsmelding via kenteken- en gezichtsherkenning tot langdurige opslag van de beelden in de cloud. Met de juiste focus beschikt u over een geschikte oplossing voor uw beveiligingsuitdaging. Naast camerabeveiliging zorgen we ervoor dat uw bedrijfspand en medewerkers goed beveiligd zijn met de juiste inzet van een alarmsysteem, toegangscontrole en brandbeveiliging.

Heeft u nog een vraag over een IP camerasysteem? Bent u benieuwd of een IP camerasysteem geschikt is voor uw bedrijfspand? Neem contact op via het het contactformulier. Wij komen graag bij u langs op locatie.