Functie-informatie

Als beveiligingstechnicus ben je verantwoordelijk voor het op de juiste wijze aanbrengen en in bedrijf stellen van alle beveiligingsoplossingen. Omdat wij als bedrijf specialistische beveiligingstechnieken toepassen bij onze relaties kan je spreken van een uitdagende functie! Je installeert, onderhoud, programmeert en levert complexe beveiligingssystemen op, al dan niet samen met een collega. De functie vraagt een grote affiniteit met de techniek van vandaag, maar ook zeker om de interesse in de techniek van morgen.

Je bent geïnteresseerd en kundig in de beveiligingstechniek of je bent bereid hierin te ontwikkelen in de breedste zin van het woord; van een eenvoudige inbraakmeldinstallatie, een gecertificeerd brandmeldsysteem tot biometriescanners die in een cloud-oplossing werken.

Je bent bekend met en werkt altijd volgens de huidige normen en je wilt je graag verder ontwikkelen door het volgen van cursussen en/of opleidingen. Je regelt graag zelf je project; je overlegt met de opdrachtgever, je installeert en programmeert, je verzorgt de oplevering van een project, je zorgt voor de juiste verwerking van alle gegevens in het klantdossier.

Daarnaast zijn je taken: het onderhouden van alle voorkomende beveiligingsoplossingen; het zelfstandig verzorgen van alle documentatie zoals deze conform wet- en regelgeving geëist is;  er mede verantwoordelijkheid voor dragen dat installaties voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Functie-eisen

  • Je hebt een MBO(+) werk- en denkniveau;
  • In bezit van rijbewijs B
  • Je bezit goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • De eigenschappen zelfstandig, secuur, technisch inzicht en analytisch denkvermogen passen bij jou als persoon.

Aanbod

Een jong bedrijf, met gedegen kennis, 13 jaar ervaring in de beveiligingstechniek en volop in ontwikkeling! Teamwork is dé basis van ons bedrijf. Bij ons staat de klant op nummer 1, wij delen als collega’s graag kennis, wij bieden een interne opleiding voor de systemen waar we mee werken, wij gaan voor resultaat en kwaliteit!

Wat bieden wij jou:

  • Een uitdagende baan in een sterk groeiend bedrijf
  • Mogelijkheid om je te ontwikkelen op technisch gebied
  • Auto van de zaak
  • Goed salaris volgens de CAO-normen
  • Werken binnen een leuk team
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Je maakt deel uit van een ambitieus en hecht team. Wij bieden je een dienstverband van 40 uur per week met een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden gekoppeld aan de CAO. Daarnaast bieden we uitgebreide opleidingsmogelijkheden en volop kansen om je in je vakgebied verder te ontwikkelen

Lijkt het je leuk om te werken bij Veenendaal Beveiligingstechniek? Neem contact op!

beheerder brandbeveiligingJaarlijks onderhoud

 

 

Contact: A. Veenendaal info@veenendaalbeveiligingstechniek.nl 0318-787290