tankstation voorzien van een camerasysteem met kenteken registratiestankstation overvalknop ibraakbeveiliging van tankshop detectie

Wat wij kunnen betekenen voor uw tankstation

Wij helpen u graag bij het realiseren van de totaal beveiliging van uw tankstation.

Diverse mogelijkheden:

Camera observatie

Camerabeveiliging is een preventieve maatregel tegen doorrijders op tankstations, en geven een beperking van fraude in uw winkel of tankstation shop. Wij plaatsen intelligente camerasystemen die gebruik maken van kentekenregistratie en motion detectie. Ook kunnen we met innovatieve camera oplossingen derving en diefstal in uw shop voorkomen.

Inbraak & overval detectie

Tankstations zijn vaak het doelwit van een overval. Door middel van overvalknoppen wordt de opvolging van alarmdiensten versneld. In niet 24 uur bezette tankstations is het van belang dat de centrale apparatuur ruimtes zijn voorzien van een goed inbraak systeem. Dit om vandalisme te voorkomen en mensen met kwaadwillende bedoelingen buiten te houden.

Brandmeldinstallatie

Het is van noodzakelijk belang om een goede brandmeldinstallatie in uw tankstationsshop te hebben. Vaak zijn er veel gevaarlijke stoffen om en nabij, en is het dus van beland dat een beginnende brand tijdig wordt gedetecteerd.

Neem contact met ons op:

Veenendaal beveiligingstechniek heeft ervaring met het beveiligen van tankstations. Neem contact met ons voor een prettige samenwerking en het realiseren van een stabiel en goed werkend beveiliging systeem.