inbraaksysteem brandbeveiliging van uw winkel

Wat wij kunnen betekenen voor uw winkel

Winkeldiefstal is het eerste waar je aan denkt bij beveiliging van winkels. 1,5% van de omzet gaat hiermee verloren. Wij helpen u graag bij het realiseren van de totaal beveiliging van uw winkel.

Diverse mogelijkheden:

Camera observatie

Veel winkels zijn niet voorzien van een camera observatie systeem. Vaak zie je beelden op internet verschijnen van een diefstal in een winkel waarop de daders niet herkenbaar zijn vanwege de slechte beeldkwaliteit. Wij van Veenendaal beveiligingstechniek kunnen u garanderen dat wij haarscherpe HD beelden van daders kunnen leveren en dat u vanaf een interne of externe locatie de beelden kunte bekijken. Ook via uw smartphone kunt u de beelden ophalen. Door het gebruik van Fisheye camera’s kunnen we interne derving voorkomen.

Inbraak & overval detectie

Winkels zijn een mogelijk doelwit van een overval. Door middel van overvalknoppen wordt de opvolging van alarmdiensten versneld. Wij kunnen u helpen om een inbraaksysteem te leveren dat volledig voldoet naar uw wensen. Ook na het installeren van uw inbraakdetectie systeem zijn wij u graag van dienst om het jaarlijks onderhoud uit te voeren voor het behoud van uw systeem en nieuwe updates uit te voeren. Ook service op afstand hoort bij onze diensten.

Brandmeldinstallatie

Het is belangrijk om een goede brandmeldinstallatie in uw winkel te hebben. Ook een goede ontruiming installatie is van belang om bij een calamiteit snel de winkel te kunnen ontruimen.

Kwaliteit & gecertificeerd 

VEB erkend beveiligingsbedrijf

We werken alleen samen met de beste merken! Systemen die gecertificeerd en up to date zijn met de laatste technologie!

Neem contact met ons op:

Veenendaal beveiligingstechniek heeft veel ervaring met het beveiligen van winkels en supermarkten. Neem contact met ons voor een prettige samenwerking en het realiseren van een stabiel en goed werkend beveiliging systeem.

Neem contact met ons op!