Flitser inbraaksysteem

Inbraaksysteem voor bedrijfspand of woning

Bij professionele beveiliging van uw pand kunt u aan verschillende zaken denken: een brandmeldinstallatie, camerabewaking, maar ook zeker een professioneel zakelijk alarmsysteem.

Voor een zakelijk alarm heeft u diverse keuzes. Gaat u voor een draadloos alarmsysteem? Kiest u voor een alarminstallatie met meldkamer? En is uw systeem straks VEB gecertificeerd?

Veenendaal Beveiligingstechniek heeft jarenlange ervaring met alarmsystemen voor het MKB. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Lees meer op deze pagina of laat u vrijblijvend door ons informeren.

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Wilt u meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor het beveiligen van uw woning?


Alarminstallatie bedrijfspand als vereiste

Een alarminstallatie voor uw bedrijfspand kan tot de vereiste beveiligingsmaatregelen horen. Of een inbraakdetectiesysteem voor uw bedrijfspand tot de vereiste hoort, hangt samen met de risicoklasse-indeling van uw bedrijfspand.

‘Een alarminstallatie kan nodig zijn op basis van de elektronische maatregelen die weer vereist zijn vanuit uw VRKI’.Door middel van een opname bij u op locatie, bepalen wij de risicoklasse-indeling (VRKI) van uw woning of bedrijfspand. Op basis van deze VRKI worden de nodige beveiligingsmaatregelen genomen. Beveiligingsmaatregelen kunnen bestaan uit: »  organisatorische maatregelen » bouwkundige maatregelen » meeneembeperkende maatregelen »  elektronische maatregelen »  alarmeringsmaatregelen » opvolgingsmaatregelen


Aritech ATS advanced inbraaksysteem

aritech

Het ATS Advanced inbraak beveiligingssysteem is de nieuwste serie alarmapparatuur van marktleider Aritech. Dit is de merknaam van UTC Fire & Security. Het ATS paneel is een alarmsysteem met een grote stabiliteit en duurzaam. Het Aritech Advanced systeem is klaar voor de toekomst. Uiteraard behoort App bediening voor Android en iOS tot de mogelijkheden. De ATS controlepanelen zijn niet alleen Hybride, maar ook inzetbaar als toegangscontrole. Standaard kunnen al 16 deuren worden beheerd als toegangsverlening. De panelen zijn onderling te koppelen en te beheren via de software, waardoor hele grote systemen, overzichtelijk blijven en op afstand beheerd kunnen worden. IP en GPRS doormelding modules zijn leverbaar.

Neem contact met ons op voor een gedegen advies!