woonhuis inbraakinstallatie camerasysteem rookmelderVEB erkend beveiligingsbedrijf

Wat wij kunnen betekenen voor uw woonhuis

Steeds meer mensen krijgen te maken met een inbraak in hun woonhuis. Graag denken we mee om uw woonhuis te voorzien van een camerasysteem en of inbraak detectie installatie.

Diverse mogelijkheden:

Inbraak & overval detectie

Woonhuizen zijn helaas steeds vaker in het nieuws als doelwit van een overval. Door middel van overvalknoppen wordt de opvolging van alarmdiensten versneld. Wij kunnen u helpen om een inbraaksysteem te leveren dat volledig voldoet naar uw wensen. Ook na het installeren van uw inbraakdetectie systeem zijn wij u graag van dienst om het jaarlijks onderhoud uit te voeren voor het behoud van uw systeem en nieuwe updates uit te voeren. Ook service op afstand hoort bij onze diensten. 

Management systeem

Wij leveren inbraaksystemen waarmee je eigenlijk alles kunt managen via uw smartphone! Inschakelen of uitschakelen. Tot het sturen van uw tuinverlichting of uw tuinsproeiers. Zo leveren wij een totaalpakket dat van alle gemakken is voorzien. Push berichten bij inbraak of brandalarm.

Camera observatie 

Veel woonhuizen zijn niet voorzien van een camera observatie systeem. Ook zie je beelden op internet verschijnen van een diefstal in een woonhuis waarop de daders niet herkenbaar zijn vanwege de slechte beeldkwaliteit. Wij van Veenendaal beveiligingstechniek kunnen u garanderen dat wij haarscherpe HD beelden van daders kunnen leveren en dat u vanaf een interne of externe locatie de beelden kunte bekijken. Ook via uw smartphone kunt u de beelden ophalen.

Brandmeldinstallatie

Wat er in een woonhuis vaak wordt toegepast zijn rookmelders die geïntegreerd zijn in het inbraaksysteem. Zo wordt er bij een brandmelding gelijk contact met u gezocht door de meldkamer. Ook kan er een pushbericht worden verzonden naar uw smartphone. In nieuwe woonhuizen zijn vaak rookmelders geprojecteerd op het 230 volt netwerk. Ook deze kunnen wij leveren maar dan ook met push berichten naar uw mobiel. 

Kwaliteit

We werken alleen samen met de beste merken! Systemen die gecertificeerd en up to date zijn met de laatste technologie!

Neem contact met ons op:

Veenendaal beveiligingstechniek heeft veel ervaring met het beveiligen van winkels en supermarkten. Neem contact met ons voor een prettige samenwerking en het realiseren van een stabiel en goed werkend beveiliging systeem.