Wat wij kunnen betekenen voor uw kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf voorzien van een inbraakinstallatieKinderdagverblijf voorzien van een noodverlichting

De specifieke doelgroep van een kinderdagopvang en peuterspeelzaal zijn eigenlijk altijd niet-zelfredzame personen. Voor het personeel dat deze doelgroep verzorgd is het dan ook van noodzakelijk belang, dat er een goede vluchtweg aanduiding in het pand aanwezig is. Hierdoor kan in korte tijd het pand ontruimd worden.  En dat een onvoorziene omstandigheid zoals een brand tijdig wordt gedetecteerd.  

Diverse mogelijkheden:

Brandmeldinstallatie i.c.m. een ontruimingsinstallatie

Veenendaal beveiligingstechniek heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van brandmeld installaties in kinderdagverblijven. Korte lijnen en 24 uur per dag bereikbaar voor eventuele technische vragen maken ons een betrouwbare partner. Wij helpen u graag om een goed plan op te zetten om de brandveiligheid van uw pand optimaal te realiseren. Wij kunnen dit van het begin ”PVE” tot aan het einde ”Certificering” voor u realiseren. Daarna staan we voor u klaar als het gaat om het jaarlijks onderhoud en maandelijkse controles, technische ondersteuning voor het behoud van uw installaties en certificaat.

Camera observatie

Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van een camera observatie systeem zodat u uw hele pand kunt monitoren vanaf een interne of externe locatie. Wij werken met de nieuwste IP technologie en zijn u graag van dienst.

Vluchtweg aanduiding 

Het is een noodzaak dat er een goed noodverlichting systeem aanwezig is in een kinderdagverblijf i.c.m. een goed ontruimingsplan. 

Inbraakdetectie

Om uw kinderdagverblijf te beschermen tegen ongewenste indringers is het slim om uw kinderdagverblijf te voorzien van een inbraakdetectie systeem. Bij een inbraak gaat er direct een signaal naar de meldkamer, en kan er direct actie worden ondernomen. Kortom er zijn diverse mogelijkheden van inbraakdetectie systemen die van toepassing zijn voor peuterspeelzalen en dagopvang.

Neem contact met ons op:

Kortom er zijn diverse mogelijkheden in de beveiligingstechniek waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op om kennis te maken met ons, en het doorspreken van de mogelijkheden.