monumentaal pand beveiliging

Wat wij kunnen betekenen voor een monumentaal pand

Prachtig zijn ze monumentale panden, oude gebouwen en kastelen met hun prachtige plafonds. Wij vinden het een uitdaging om een een installatie te plaatsen met het behoud van historische plafonds enzovoort.

Diverse mogelijkheden:

Brandmeldinstallatie i.c.m. een ontruimingsinstallatie

Wat wij vaak toepassen in monumentale panden zijn draadloze gecertificeerde brandmeldinstallaties. Wij helpen u graag van het begin ”PVE” tot aan het einde ”Certificering” van uw brandmeldinstallatie voor u te realiseren. Daarna staan we voor u klaar als het gaat om het jaarlijks onderhoud, maandelijkse controles en technische ondersteuning voor het behoud van uw installatie en certificaat. 24 uur service!

Camera observatie & Inbraakdetectie

Objecten met een hoge marktwaarden zijn gewild door criminelen. Door een camera observatie systeem toe te passen kunt u constant monitoren wat er in uw pand gebeurd. Wij werken met de nieuwste technologie en kunnen u haarscherpe beelden leveren. Ook een goed inbraaksysteem is van groot belang voor een monumentaal pand. Graag werken wij met u samen om het beste voor uw pand te realiseren. 

Neem contact met ons op:

Elke monumentaal pand is anders, dus maatwerk is geboden. Neem contact met ons voor een goede samenwerking en goed werkende systemen.