Wat wij kunnen betekenen voor uw kantoorgebouw

Het is van uitermate belang dat uw kantoorgebouw goed beveiligd is.

Diverse mogelijkheden:

Inbraakdetectie

Een kantoorgebouw is bij uitstek inbraak gevoelig. Vaak staat er dure ICT apparatuur en veel waardevolle spullen in het gebouw. En hier zijn inbrekers dol op. Wij werken met de nieuwste technieken op het gebied van inbraakdetectie, en zijn u hiermee graag van dienst.

Brandmeldinstallatie i.c.m. een ontruimingsinstallatie

Veenendaal beveiligingstechniek wil u graag helpen bij het veilig maken van uw kantoorpand door middel van een brandbeveiligings/ontruimings installatie. Vaak wordt gebruikt gemaakt in een kantoorgebouw van een niet automatische bewakingsvorm. Dit houdt in dat er alleen handbrandmelders en slowwhoops in het gebouw worden geplaatst. Wij kunnen dit van het begin ”PVE” tot aan het einde ”Certificering” voor u realiseren. Daarna staan we voor u klaar als het gaat om het jaarlijks onderhoud en maandelijkse controles, technische ondersteuning voor het behoud van uw installatie en certificaat.

Camera observatie

Door een gebied rondom uw kantoorgebouw te voorzien van speciale camera’s houdt u inbrekers op afstand. Zodra iemand het gebied betreedt schijnen de camera’s met een laserstraal op de indringers en geven door middel van een gesproken wordt aan dat ze zich op verboden terrein bevinden. Deze techniek werkt ook zeer goed voor bijvoorbeeld gebouwen van defensie, politie enzovoort. Wij werken met de nieuwste IP technieken tot 4k resolutie wat haarscherpe camerabeelden oplevert.

Toegangscontrole

Door middel van een toegangscontrole systeem kunnen wij volledig monitoren wie het kantoorgebouw in of uit gaat.

Vluchtweg aanduiding

Het is een noodzaak dat er een goed noodverlichting systeem aanwezig is in een kantoorgebouw i.c.m. een goed ontruimingsplan. 

Neem contact met ons op:

Elke kantoorgebouw is anders, dus maatwerk is geboden. Neem contact met ons voor een goede samenwerking.