Maandelijkse controle van uw brandmeldinstallatie

Wat wij kunnen betekenen voor uw school

Het is van uitermate belang dat scholen goed beveiligd zijn. Dit geldt voor alle vlakken van technische en totaal beveiliging in de school. 

Diverse mogelijkheden:

Brandmeldinstallatie i.c.m. een ontruimingsinstallatie

Veenendaal beveiligingstechniek wil u graag helpen bij het veilig maken van uw school door middel van een brandbeveiligings/ontruimings installatie. Vaak wordt gebruikt gemaakt in een school van een Omroep A installatie. De omroep A installatie werkt door middel van gesproken bericht en opvolgend een slowwhoop signaal. Tevens kan het systeem worden gebruikt als omroepinstallatie en ook de schoolbel is geïntegreerd. Zo kunnen we u een totaalconcept aan bieden.  Wij kunnen dit van het begin ”PVE” tot aan het einde ”Certificering” voor u realiseren. Daarna staan we voor u klaar als het gaat om het jaarlijks onderhoud en maandelijkse controles, technische ondersteuning voor het behoud van uw installatie en certificaat.

Camera observatie

Vandalisme is een veel voorkomend iets op scholen. Maar ook het monitoren van het schoolgebouw door middel van een camerasysteem ”cctv” is een belangrijk middel voor de veiligheid in school. Wij werken met de nieuwste IP technieken tot 4k resolutie wat haarscherpe camerabeelden oplevert.

Toegangscontrole

Door middel van een toegangscontrole systeem kunnen wij volledig monitoren wie de school in en uit gaat.

Inbraakdetectie

Een schoolgebouw is bij uitstek inbraak gevoelig. Vaak staat er dure apparatuur in het gebouw. En hier zijn inbrekers dol op. Wij werken met de nieuwste technieken op het gebied van inbraakdetectie, en zijn u hiermee graag van dienst.

Vluchtweg aanduiding

Het is een noodzaak dat er een goed noodverlichting systeem aanwezig is in een schoolgebouw i.c.m. een goed ontruimingsplan. 

Neem contact met ons op:

Elke schoolgebouw is anders, dus maatwerk is geboden. Neem contact met ons op voor een goede samenwerking.