zorginstellingen-en-ziekenhuizen beveiliging inbraak systeem, branddetectie, aspiratiesysteem.

Wat wij kunnen betekenen voor uw zorginstelling

De specifieke doelgroep van een zorginstelling zijn eigenlijk altijd niet-zelfredzame personen. Voor het personeel dat deze doelgroep verzorgd is het dan ook van noodzakelijk belang, dat er een goede vluchtweg aanduiding in het pand aanwezig is. En dat een onvoorziene omstandigheid zoals een brand tijdig wordt gedetecteerd.  

Diverse mogelijkheden:Pearl brandmeldcentrale

Brandmeldinstallatie i.c.m. een ontruimingsinstallatie

Veenendaal beveiligingstechniek wil u graag helpen bij het veilig maken van uw pand door middel van een brandbeveiligingsinstallatie. Vaak wordt gebruikt gemaakt in een zorginstelling van een PZI systeem (personen zoek installatie). De PZI wordt dan gekoppeld met het brandmeldsysteem. Door dit systeem komen eventuele brandmeldingen binnen op de dect telefoons van het personeel. Hierdoor zal er geen luid alarm in het pand nodig zijn. Wij kunnen dit van het begin ”PVE” tot aan het einde ”Certificering” voor u realiseren. Daarna staan we voor u klaar als het gaat om het jaarlijks onderhoud en maandelijkse controles, technische ondersteuning voor het behoud van uw installatie en certificaat.

Camera observatie

Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van een camera observatie systeem zodat u uw hele pand kunt monitoren vanaf een interne of externe locatie.

Brandmeldinstallatie zorginstelling Veenendaal Beveiligingstechniek

Toegangscontrole

Door middel van een toegangscontrole systeem kunnen wij gesloten afdelingen voorzien van een toegankelijkheidsfunctie van personeel en bezoekers. Echter cliënten worden door dit systeem binnen de deuren gehouden van de gesloten afdeling. 

Vluchtweg aanduiding 

Het is een noodzaak dat er een goed noodverlichting systeem aanwezig is in een zorginstelling i.c.m. een goed ontruimingsplan. 

Neem contact met ons op:

Kortom er zijn diverse mogelijkheden in de beveiligingstechniek waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Neem contact met ons op om kennis te maken met ons, en het doorspreken van de mogelijkheden.

Direct Contact