security professionals

Wat wij kunnen betekenen voor uw hotel

Veenendaal beveiligingstechniek heeft veel ervaring in het installeren van gecertificeerde brandmeldinstallaties in hotels. Door onze ervaring weten we dat de bezoekers een korte tijd aanwezig zijn in een hotel en weinig verantwoordelijkheid nemen. Vaak worden er rookmelders uit hun sokkel gedraaid. We hebben innovatieve oplossingen om dit te voorkomen.

Diverse mogelijkheden:

Brandmeldinstallatie i.c.m. een ontruimingsinstallatie

Wat wij vaak toepassen in hotels zijn geavanceerde brandmeldinstallaties die wij zo kunnen programmeren dat er ontruiming per kamer wordt geraliseerd. Zo heeft u bij onechte alarmen niet meteen het hele hotel in paniek. Wij helpen u graag van het begin ”PVE” tot aan het einde ”Certificering” van uw brandmeldinstallatie voor u te realiseren. Daarna staan we voor u klaar als het gaat om het jaarlijks onderhoud, maandelijkse controles en technische ondersteuning voor het behoud van uw installatie en certificaat. 24 uur service!

Camera observatie

Vandalisme is een veel voorkomend iets in hotels, vooral in de grote steden. Door een camerasysteem toe te passen die alle beelden voor u opslaat, kunt u altijd terug zien wat er is gebeurd. Wij werken met de nieuwste technologie en kunnen u haarscherpe beelden leveren. 

Inbraakdetectie

Belangrijk in een hotel is dat de kluisruimte is voorzien van een goed inbraaksysteem. Wij helpen u dit te realiseren.

Vluchtweg aanduiding

Het is een noodzaak dat er een goed noodverlichting systeem aanwezig is in een schoolgebouw i.c.m. een goed ontruimingsplan. 

Neem contact met ons op:

Elke hotel is anders, dus maatwerk is geboden. Neem contact met ons voor een goede samenwerking en goed werkende systemen.